How To Puppy

Interactieve workshop voor gezinnen met kinderen die een pup in huis halen / hebben gehaald. Workshop voor het ganse gezin, zowel de kinderen als de ouders krijgen de nodige informatie aangebracht. Verschillende mogelijke scenario’s komen aan bod. Potentiële problemen worden benoemd en direct de kiem gesmoord, duidelijke handvaten worden aangereikt. Voor kinderen van 5 – 15 jaar. Mogelijkheid om deze hier in de praktijk of online via Skype te volgen.

Informatieve avond over omgaan met en opvoeden van een puppy tot een fijne en gezellige huishond.

How To Puppy?  Na heel wat voorbereiding zijn jullie eindelijk zo ver. Jullie halen jullie puppy op uit het nestje waar hij vandaan komt. Eerste keer in jullie auto, eerste keer thuis, eerste keer pipi en kaka accidentje,…….  Heel veel eerste keren, voor de puppy maar ook voor jullie. Hoe gaan we dat eigenlijk allemaal doen zo een pup in huis? Hoe ga ik al die eerste keren, en de vele keren daarna, op een correcte manier aanpakken? Wat heeft mijn puppy nodig om een gelukkige gezinshond te worden? Welke verzorging heeft hij nodig? Hoe zit dat dan met de verschillende soorten voeding? Wat is de beste manier de puppy te vervoeren? Hoe leer ik hem “luisteren”?

Ontelbare vragen komen op je af, 1000 verschillende manieren van, van opvoeden, trainen, vormen, noem het zoals je wil. Maar denk eraan alles wat je wil dat jouw hondje kan moet jij hem leren, anders zal hij puur naar z’n instinct handelen ( en dat kan stinken ☺)

Tijdens de How To Puppy informatieavond van Kidz en Dogz worden al deze vragen beantwoord, leer jij wat een hond nodig heeft om door het leven te gaan als een gelukkig beestje. Na afloop zal jij weten wat je nodig hebt om dit verhaal tot een mooi sprookje te maken.

Deze How To Puppy informatieavonden zijn op 2 verschillende manieren te volgen. Ofwel live bij mij in Tessenderlo, ofwel online via een groepsskype sessie. De kostprijs is 15 euro per pup. Je betaald dus niet per persoon maar per puppy en ieder gezinslid dat wil komen luisteren is die avond welkom.

Voor date en uren van de How To Puppy infoavonden, klik door naar de knop ” Wat te doen

Tijdens deze infoavond blijven onze hondjes gezellig thuis.