Partners

Omdat je samen sterker staat dan alleen. Omdat ook ik maar een mens ben en dus niet alles zelf kan. Omdat ik 200% achter deze top collega’s sta.

Dasivet Dierenartsenpraktijk

Huiselijke eerstelijnspraktijk voor alle dieren groot en klein. Ik werk hier voornamelijk samen met Lobke. De puppychecks uit de startpakketten neemt zij met evenveel enthousiasme als toewijding voor haar rekening. Als ik in een gedragsanalyse twijfel aan de gezondheid van een hond is Lobke de eerste die ik bel. Wekelijks zitten wij samen om bij elkaar af te toetsen. Elke vrijdag namiddag heb ik vast spreekuur in deze prachtige praktijk.

Katona

Honden osteopaat Katrien Dedecker noem ik de madam met de gouden handen. Al menige keren heeft zij er mee voor gezorgd dat het leven van een hond opnieuw kleur kreeg. Blokkades op verschillende plaatsen in het lichaam kunnen ongemak, pijn, gedragsproblemen maar in het algemeen veel verdriet met zich meebrengen. Katrien lost dit mee op.

Wildebeest

De link tussen een gelukkige hond en de juiste voeding, of een hond met gedragsproblemen en de foute voeding worden jammer genoeg nog niet voldoende gelegd. Ook voeding staat in directe verbinding met gedrag. Eve van Wildebeest is niet ” gewoon ” voedingsconsulente. Zij is opgeleid als orthomoleculair voedingstherapeute voor honden en katten. Een verteringsprobleem, abnormaal ruien, … nee dat is niet gewoon zo voor jouw hond. Daar kan je iets aan doen.

Aminata 4 Dogs

Sarah ken ik al heel veel jaren. Sarah is wat ik noem een knutsel-elfje. Naald, draad, touw, koord, leder, stof, fleece … wat je Sarah in haar handen geeft, zij maakt er iets prachtig van. Een snuffelspel, leiband, halsband, jachtlijn, tekenbandjes en nog veel meer. Alles custom made met heel veel liefde voor haar vak.