Over Mij

Ik ben Stéphanie Thielens, na jaren van lesgeven in “de klassieke” hondenschool ben ik tot het inzicht gekomen dat er veel meer is dan je hond zit, liggen en kom hier aanleren.

Na al heel wat lezingen en workshops gevolgd te hebben, kwam in 2012 Lasco, mijn lang verwachtte Rhodesian Ridgeback puppy, in mijn leven. In 1 adem schoot ook mijn “andere aanpak” verhaal in een stroomversnelling. Onverzadigbaar naar informatie heb ik in de loop der jaren ontelbare opleidingen, lezingen, workshops, seminaries en noem maar op gevolgd. Ik pin mij niet vast op 1 systeem of op 1 trainer waar ik de opleiding genoten heb, van allerhande binnen- en buitenlandse trainers en experten heb ik meegenomen wat ikzelf belangrijk en efficiënt vond. En nog steeds wordt mijn lijst met het jaar langer, want stilstaan is achteruit gaan.

Als mama van 2 dochters ben ik mij, buiten “de gewone” huishond, extra gaan specialiseren in kind en hond harmonieus laten samen leven. Mijn visie is dat elk kind het recht heeft om samen te leven met een leuke hondenvriend. En dat elke hond het recht heeft op een gelukkig hondenleven.

Ik bied een uitgebreid aantal mogelijkheden aan om u daarmee te helpen en ondersteunen, privé- en groepslessen (ook voor kinderen), bij u thuis of bij mij op het trainingsplein (Tessenderlo), gedragsanalyse, gezinsbegeleiding, puppypakketten, puppysocialisatie lessen, workshops (ook voor scholen).

Aarzel niet om door te klikken naar de aanbod-knop voor een gedetailleerde uitleg of om mij te contacteren met vragen. Ook als je denkt in geen enkel aanbod vakje thuis te horen contacteer mij met jou vraag / probleem en wie weet komen we er samen wel uit.