How To Dogz

How To Dogz

4 Informatieve avonden over omgaan met en opvoeden van een puppy / adoptiehond tot een fijne en gezellige huishond.

How To Dogz?  Na heel wat voorbereiding zijn jullie eindelijk zo ver. Jullie halen jullie nieuwe beste vriend in huis. Eerste keer in jullie auto, eerste keer thuis, eerste keer pipi en kaka accidentje,…….  Heel veel eerste keren, voor de hond maar ook voor jullie. Hoe gaan we dat eigenlijk allemaal doen zo een hond in huis? Hoe ga ik al die eerste keren, en de vele keren daarna, op een correcte manier aanpakken? Wat heeft mijn hond nodig om een gelukkige gezinshond te worden? Welke verzorging heeft hij nodig? Hoe zit dat dan met de verschillende soorten voeding? Wat is de beste manier om de hond te vervoeren? Hoe leer ik hem “luisteren”?

Ontelbare vragen komen op je af, 1000 verschillende manieren van, van opvoeden, trainen, vormen, noem het zoals je wil. Maar denk eraan alles wat je wil dat jouw hondje kan moet jij hem leren, anders zal hij puur naar z’n instinct handelen ( en dat kan stinken ☺)

Tijdens de How To Dogz informatieavonden van Kidz&Dogz worden al deze vragen beantwoord, leer jij wat een hond nodig heeft om gelukkig door het leven te gaan.

De 4 How To Dogz info avonden zijn online te volgen via ZOOM. De kostprijs voor deze 4 avonden is €30. Inschrijven en verdere info, Klik Hier

How To Kidz&Dogz

Interactieve workshop voor gezinnen met kinderen die een pup/adoptiehond in huis halen / hebben gehaald. Workshop voor het ganse gezin, zowel de kinderen als de ouders krijgen de nodige informatie aangebracht. Verschillende mogelijke scenario’s komen aan bod. Potentiële problemen worden benoemd en direct in de kiem gesmoord, duidelijke handvaten worden aangereikt. Voor kinderen van 5 – 15 jaar. Mogelijkheid om deze hier in de praktijk of online via ZOOM te volgen. Duidelijke spelregels om de introductie, opvoeding en jullie leven met de hond tot een aangename ervaring te maken.