Als gediplomeerd en erkend Bachbloesemadviseuse help ik mens en dier met even veel plezier.

Zoals Dr. Bach het zelf verwoordde:

“Een lichamelijke ziekte is de laatste fase van een emotioneel onevenwicht.”

Het klinkt misschien ongelooflijk maar weet je dat meer dan de helft van de mensen en dieren in België en Nederland emotioneel niet in balans zijn?

Bij de mens groeit dit cijfer dan ook nog eens enorm snel. De oorzaken van deze emotionele disbalans kunnen heel verschillend van vorm en omvang zijn en uiteraard is er ook verschil hoelang en hoever je al uit balans bent.

Volwassenen zijn vaak al jaren uit balans, soms zelf al zo lang dat ze zich eigenlijk niet meer kunnen herinneren hoe hun authentieke zelve in balans aanvoelde. Vaak hebben mensen zich al neergelegd bij, ja ik ben nu eenmaal zo opvliegend en snel boos of aan de andere kan, ja ik ween nu eenmaal heel erg snel. Wel ik zal jouw iets vertellen, niemand is van nature agressief, opvliegend, een snelle wener,… Allemaal zijn we geboren als onschuldige baby’s en afhankelijk hoever, waar en wanneer we uit balans zijn gegaan zullen er bepaalde gedragingen naar boven gekomen zijn.

Kinderen zijn, door hun leeftijd, meestal nog niet zo ver uit balans. Je zal als ouder, maar zeker als kind zelf, heel snel de positieve effecten van Bachbloesems ervaren. Moeite met concentreren, niet stil kunnen zitten, huilbaby’s, niet alleen durven gaan slapen,… allemaal vaak terugkomende patronen bij kinderen waar Bachbloesems hun effect niet missen.

Ook onze dieren hebben geregeld last van emotionele disbalans, soms al vanuit het nest, andere door een opgelopen trauma en bij nog andere dieren is de oorzaak bijvoorbeeld te zoeken in de disbalans van de mens waarmee ze samenleven. Net als wij hebben onze dieren heel veel baat bij een emotioneel evenwichtig bestaan.

Maar één zaak is voor iedereen hetzelfde, emotioneel in balans leven is (h)eerlijk! Als Bachbloemsemadviseuse ga ik jullie weer op weg helpen. Ik ga jullie helpen emotioneel terug in balans te komen. Zodat je in je krachten staat en anderen rondom jouw kan helpen.

>