Omdat START het begin is van alles.

Voor puppy's en 2dekanshonden

START PRIVE

Dé weg naar een zalige gezinshond!

Volledig volgens jullie eigen agenda!

De StartPrivé helpt NIEUWE HOND- gezinnen om zelfzeker en goed geïnformeerd de eerste maanden van jullie leven samen te VERBINDEN. Door op een haalbare wijze jullie hond begripvol op te voeden. Ik neem jullie 15 weken mee op deze avontuurlijke reis. Want een begripvolle opvoeding is hoe wij een goede verbondenheid met ons nieuwe gezinslid gaan creëren. Die verbondenheid is de FUNdering voor alles wat jullie later nog willen aanleren / bereiken / doen met jullie harige vriend.

Geen FUN zonder FUNDERING.

Toegang tot de online leeromgeving

+

6 uur privéles

+

4 tussentijdse zoomcalls

+

Exclusieve puppygroeiboek


Aan het einde van het Startpakket heb jij alle handvaten in handen om jouw hond verder op te voeden tot een fijne en gezellige gezinshond.


We bouwen in de eerste plaats aan de fundering, het allerbelangrijkste tussen het gezin en jullie gezinshond. Ook leggen we de basis van zitten en / of liggen als jij het vraagt, leert jouw hond goed aan de lijn lopen en terug te komen als je hen roept. We gaan ook samen aan de slag met de eerste socialisatie oefeningen. Uiteraard blijf je ook nadien welkom om jullie vaardigheden te verbeteren of jullie horizonten te verbreden.

>